Terug naar overzicht

Gift guide voor koukleumen

Blijf lekker warm met de mooiste gebreide accessoires! Klassieke of kleurrijke sjaals, mutsen of vesten: voor iedere cocooner die graag warm ingepakt op pad gaat, is er wat wils.

Gift guide voor koukleumen

La Femme Garniture

De kleurrijke sjaals van La Femme Garniture zijn de must-haves voor de winter.

Ontdek La Femme Garniture hier.

Delphine Quirin

We zijn dol op de felgekleurde sjaals van Delphine Quirin: roze, paars, smaragdgroen, allemaal kleuren voor een warme winter!

Meer informatie kan je hier vinden.

Oscar the Collection

De ‘knitwear’-lijn van Oscar the Collection is een oase van zachtheid. We zijn vooral enthousiast over het ultracomfortabele, lange vest.

Neem een kijkje op de website van Oscar the Collection.

Wolvis

Wolvis maakt gebreide sjaals met een opvallend design in beperkte oplage. Toon hoe uniek je bent zodra je naar buiten gaat.

Bekijk de volledige collectie hier.

Howlin

Howlin’ verkoopt gebreide accessoires in ongebruikelijke kleuren. Ontworpen in België, gemaakt in België, Schotland of Ierland met Schotse wol!

Ontdek Howlin hier.

Ana Maria Gomez

Ana Maria Gomez experimenteert met textiel en maakt van haar breisels en weefsels volstrekt unieke kunstwerken.

Meer info kan je hier vinden.

Barbecook

De barbecues van Barbecook zijn tevens vuurkorven. Met hun weergaloos design verwarmen ze koukleumen en verwennen fijnproevers.

Bestel jouw vuurkorf hier.

Feliae

We laten ons graag betoveren door de kracht van de diermotieven op de zijden sjaals van Feliae, ontworpen in België en gemaakt in Italië. Parels van elegantie!

Ontdek Infantium Feliae hier.

My Bob

My Bob ontwerpt de meest stijlvolle hoofddeksels voor de winter: van zuidwesters en mutsen tot hoeden.

Bestel hier je eigen hoofddeksel van My Bob.

Bellepaga

We dromen ervan om ons te hullen in de alpacaplaids van Bellepaga die door lokale vakmensen in Zuid-Amerika gemaakt worden.

Meer over Bellepaga kan je hier vinden.

Share your wishlist

Jouw gading gevonden op deze gift guide? Download deze foto template, vul het lijstje in en deel jouw wishlist via social media.

Zin om nog meer merken te ontdekken?
Tot 24/12 laten we elke dag een nieuwe gift guide op je los. Hou onze overzichtspagina & social media dus zeker in de gaten!

Blijf op de hoogte van creativiteit van hier.

We beloven je gegevens niet te delen met derden en hanteren strikte gebruiksvoorwaarden zoals omschreven in ons privacybeleid.