Terug naar overzicht

Gift guide voor eco-activisten

Hou je van mooie spullen maar wil je de planeet zo min mogelijk belasten? Maak kennis met deze Belgische merken die actief streven naar een zo klein mogelijk ecologische voetafdruk.

Gift guide voor eco-activisten

Ln Knits

Een sjaal of muts van LN Knits schenken, is niet alleen iemand verwennen maar ook 300 Peruvianen helpen om van hun wol te leven. Een dubbel mooi cadeau.

Je ontdekt de collectie hier.

Lies Mertens

Lies Mertens tassen worden ontworpen om de tand des tijd te doorstaan met afvalleder van de voedingsindustrie in Portugese ateliers onder correcte omstandigheden.  Voor Lies Mertens is duurzaamheid geen nice to have, het is de enige piste.

Ontdek Lies Mertens hier.

Valérie Berckmans

We zijn fan van de jurken van Valérie Berckmans met hun mooie kleuren die zowel op het werk als een feestje niet misstaan. Omkleden niet nodig.

Ontdek hier haar collectie.

Design for resilience

Begin voor een schone planeet je huis schoon te maken met de collectie poetsspullen in milieuvriendelijk textiel van Design for resilience.

Ontdek Design for resilience hier.

La Fille d'O

La Fille d’O geeft telkens een nieuwe invulling aan het concept ‘lingerie’.  Vertrekkend vanuit body positivity brengt het originele en vrouwelijke stukken die elke vrouw op een voetstuk zetten.

Neem hier een kijkje.

Janue

De collecties van Janue zijn gemaakt van reststoffen in Brusselse ateliers.  Het merkt vertelt een alternatief verhaal over luxe via vloeiende lijnen en bijzondere volumes.

Neem hier een kijkje!

Eva Velazquez

Geïnspireerd door werkkleding en militaire uniforms van de vorige eeuw maakt Eva Velazquez schitterende, tijdloze collecties. 

Meer van haar collectie op Instagram.

Sé-Em by Charlotte Mounzer

Afvalvrij en ontworpen om lang mee te gaan, dat is Sé-Em!

Een collectie om hier te ontdekken.

PAI reusable straws

Herbruikbare metalen rietjes zijn precies het soort feestelijk cadeau dat we graag krijgen: in rosé, zilver of zwart?

Kies hier jouw favoriet.

Météor

Chique en minimalistische sieraden die we graag combineren! 

De hele collectie kan je hier vinden.

Zin om nog meer merken te ontdekken?
Tot 24/12 laten we elke dag een nieuwe gift guide op je los. Hou onze gift guide pagina & social media dus zeker in de gaten!

Blijf op de hoogte van creativiteit van hier.

We beloven je gegevens niet te delen met derden en hanteren strikte gebruiksvoorwaarden zoals omschreven in ons privacybeleid.