Terug naar overzicht

10x Belgisch Cocoonen

Baby it’s cold & covid outside. We zitten noodgedwongen nog wat langer in ons kot, maar hey, laat het ons gezellig maken! Hierbij kunnen heel wat 100% Belgische merken je helpen. Want lokaal shoppen is nu belangrijker dan ooit.

10x Belgisch Cocoonen

Hidden through time

Hidden Through Time is een schattig online spel waarin je verstoppertje speelt met voorwerpen die zijn verspreid door de prachtige geschiedenis van onze wereld. Verlang je naar meer of wil je je creativiteit de vrije loop laten? Hun editor is beschikbaar voor iedereen, zodat je je eigen levels kunt maken en delen via hun cloud! Veel plezier garanderen voor de hele familie doe je hier!

Editions Soliflor

Speels en serieus, praktisch en theoretisch, Soliflor's publicaties bieden gezond verstand, advies en recepten.Soliflor is een gezinsvriendelijke uitgeverij die een gevarieerde catalogus aanbiedt gericht op welzijn. Voor elk wat wils is hier te vinden!

 

Het Geluidshuis

Het Geluidshuis is naast een audioproductiehuis voor radiospots, muziek en audiotours, ook een uitgeverij van heerlijke hoorspelen. Deze moderne luisterverhalen zitten vol topacteurs, gelaagde humor, oorwurmen van liedjes en geluidseffecten. Perfect om naar te luisteren met het hele gezin of je partner na een drukke werkdag, of tijdens een wandeling. Zet de drukte even op pauze en geniet!

Ontdek het hier!

Made by Mimi

Pillows of the world: Een jong label dat handmade designkussens en loungematrassen maakt in beperkte oplage met stoffen vanuit de ganse wereld. Een gezellig kussen in de zetel en daarbij een goed boek? De perfecte namiddag. Keuze uit prachtige kleuren en patronen, voor iedereen wat wils vind je hier!

Quubo Light Box

Een handgemaakte lightbox die extra sfeer brengt in je interieur. Gemaakt van hout in hun studio in Antwerpen, met een sleufje bovenaan om de boodschap te veranderen. De Quubo lightbox kan als ‘nightlight’ dienen voor de kleinstenof als leuk sfeerlicht tijdens frisse avonden. Aan jou om het de perfecte functie te geven. 
Ontdek het hier!

Atelier Lont

Verwarm je ruimtes met de betoverende geuren van deze sojawax kaarsen. Atelier Lont is het kaarsen-avontuur van Maarten Mellemans. Ontstaan tijdens de coronacrisis als uitbreiding op zijn werk als fotograaf, en nu een speeltuin voor het ontwerpen en maken van unieke handgemaakte en ecologische kaarsen.
Ontdek de producten hier!

Noukies

Voor de allerkleinsten in de familie hebben we allemaal een zwak hartje. Met plezier de zintuigen prikkelen, taal en motoriek ontwikkelen, dat is de missie van Noukies. Speelgoed om de kersverse ouders te ondersteunen doorheen de verschillende ontwikkelingsfase, Noukies helpt je op weg. Vind al je favorieten hier!

Alex Gabriels Ceramics

Clean cut ceramics om te genieten van je warme kop thee tijdens je pauze. Met hun functioneel design zijn ze wel heel instagram-worthy. Geniet net dat tikkeltje meer van je kopje koffie of thee. Vind je favoriete stuks hier!

Woodchuck

De populairste manier om buitenshuis warmte en gezelligheid te creëren met hout, kampvuren, vuurschalen en vuurkorven. Met iedereen rond een warm vuurtje tijdens de frisse winterdagen, wat is er gezelliger? Wie weet word je zo’n grote fan, dat je een winterbarbecue voor jezelf creëert. Maak het buiten samenkomen met je vrienden net dat beetje specialer met Woodchuck hier!

Vera Stoefs

Breng een nieuw perspectief in je geliefde keuken. Met Vera Stoefs hedendaags porseleinen serviesgoed maak je steeds spetterende combinaties. Met hun schijnbaar eenvoudige geometrische vorm, zuivere lijnen en gedetailleerde afwerking, brengen de producten lichtheid en schoonheid in het dagelijkse leven. Kunnen we dat nu niet allemaal net heel goed gebruiken?
Ontdek het hier!

Blijf op de hoogte van creativiteit van hier.

We beloven je gegevens niet te delen met derden en hanteren strikte gebruiksvoorwaarden zoals omschreven in ons privacybeleid.